Facebook Instagram TikTok LinkedIn Pinterest

Tartalomgyártás, kommunikáció, márkaépítés.

SCL Media online marketing ügynökség

Facebook, Instagram, TikTok és akár más közösségi oldal kezelés a sikeres online marketing érdekében. A tartalomgyártástól kezdve, a komment szekció karbantartásáig segítjük a céges kommunikációt!

DVTK logó - SCL Media Online Marketing Ügynökség
Cerbona partnereink - SCL Media Online Marketing Ügynökség
Molnár Órás logó - SCL Media Online Marketing Ügynökség
Nissan Balogh Miskolc logo - SCL Media Online Marketing Ügynökség
TopUp parfüm logo - SCL Media Online Marketing Ügynökség
Waldhauser Optika Miskolc logo - SCL Media Online Marketing Ügynökség
Toyota Balogh Miskolc - SCL Media Online Marketing Ügynökség partnere
DVTK Stadion - SCL Media Online Marketing Ügynökség partnere

Teljes körű social media kezelés

Szervezd ki te is a social media marketing munkáidat, hogy egy teljes csapat dolgozzon a sikeredért! Mi egyben biztosítjuk a grafikust, szövegírót és marketingest is. Jól bevált, összeszokott szakemberek kezébe helyezheted a Facebook, Instagram, TikTok vagy akár LinkedIn oldalaidat. Mondhatjuk úgy is, hogy egy egész social media marketing osztályt kapsz tőlünk!

DVTK TikTok - SCL Media Online Marketing Ügynökség

A social média marketing előnyei

Márkaépítés

A közösségi média marketing egyik nagy előnye, hogy a márkánk építéséhez tökéletes terep. Elkötelezett, lojális közönséget toborozhatunk.

Kreatív képi világ

Grafikus kollégáink olyan képi kreatívokat készítenek, melyek nem csak a figyelmet ragadják meg, de egyedi megjelenést biztosíthatsz a cégednek.

Gyors kommunikáció

A követőkkel aktívan, gyorsan tudsz kommunikálni, így nem maradsz le a trendekről illetve ők is első kézből értesülnek a az ajánlataidról.

Nincs megállás

Folyamatosan jelennek meg új funkciók, trendek a közösségi média felületeken, melyek igazi feldobott labdaként várják, hogy lecsapd őket!

Hallasd a hangod a közösségi médiában

A minőségi képi, videós tartalmakkal, folyamatos social media kommunikációval és költséghatékony hirdetésekkel elkötelezett, hálás közönséget építünk a márkád, céged köré. Olyan közösségedre szeretnénk kialakítani, akikre a későbbi marketingkampányok során is számíthatunk. A közösségi média menedzsment során, a folyamatos tartalomgyártás, mellett eljuttatjuk az üzeneted a potenciális vevőid, felhasználóid számára!

Waldhauser Optika Miskolc - SCL Media Online Marketing Ügynökség

Mit takar a

közösségi média menedzsment szolgáltatásunk?

közösségi média marketing audit

A social media marketing kivitelezés első lépése, hogy felmérjük a versenytársakat, auditáljuk őket és felállítjuk a saját marketing stratégiánkat.

social media moodboard

Grafikusunk elkészítik a social media oldalaid kinézetét és a posztok dizájn tervét, hogy egységes kinézettel vágjunk bele a kommunikációba!

tartalomnaptár készítése

A közösségi média posztokról egy havi tartalomnaptár segítségével pontosan nyomon követhető lesz, hogy mikor milyen tartalmak kerülnek ki.

kreatív tartalomgyártás

A Facebook, Instagram, TikTok oldalaidra elkészítjük a képi vagy videós kreatívokat és megírjuk a posztok szövegeit is marketing szemlélettel.

social media kiemelések

Az közösség növelése érdekében a Facebook, Instagram, TikTok felületein a fizetett promóciókat is menedzseljük.

community management

A social media közönségeddel folyamatosan kapcsolatban állunk és kommunikálunk velük a nevedben. Így a céged is aktív része a közösségének!

közösségi média újítások

Napról napra változhatnak a social media platformok, így lépést kell vele tartani. Online marketing csapatunk naprakész ezen a téren is!

#szósöl riportok készítése

Szemmel tartjuk az oldalak teljesítményét, javaslatokat adunk a növekedés érdekében, illetve folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a partnereinkkel.

1 social media ügynökség, 1 kreatív csapat

Az SCL Media egy olyan közösségi média ügynökség, ahol a kreatív ötletek nem maradnak csak ötletek! Legyen szó edukatív, humoros vagy eladás fókuszú kontentről.

Miben segít neked egy

egy közösségi média marketing ügynökség?

social media tapasztalat

Az évek és a legkülönfélébb iparágból származó partnerekkel való közös munka gyümölcse, hogy a közösségi oldal menedzsment során ezeket a tapasztalatokat kamatoztatni tudjuk. Ismerjük a platformok és a felhasználók igényeit, lehetőségeit.

Egyedi tartalom

A social media tartalmak gyártása során egyedi posztokkal töltheted meg a kommunikációs csatornáidat. Legyen szó a termék, szolgáltatás bemutatásáról, humorosabb, edukatív vagy storytelling tartalmakról. Ezek egyedi grafikai és szöveges elemekkel kerülnek posztolásra.

Folyamatos munka

Folyamatos tartalommal megtölteni a Facebook, InstagramTikTok vagy akár LinkedIn oldalaidat nem könnyű munka. Közösségi média management szolgáltatásunk nem csak a mindennapi terhet veszi le a válladról, de előre is lendíti vállalkozásod a közösségi médiában.

Kreatív gondolkodás

A Facebook, Instagram, TikTok oldal kezelés során előre kell gondolkodnunk a kreatív tartalomgyártás végett. Ez nem könnyű munka és valljuk be, van amikor nem jön meg a várva várt ihlet. Egy social media ügynökség nagyobb kapacitással és ötlettárral bír.

Miért használd ki a közösségi média marketing erejét?

Céged, vállalkozásod növekedésének kulcsa a social médiában a marketing kommunikáció. Egy profin megtervezett stratégia alapján, egyedi és kreatív tartalmakkal sokkal könnyebb érvényesülnöd a közösségi média hatalmas zajában. Mindezt egy olyan marketing eszköz segítségével teheted meg, melynek 0 forintos alapköltsége van. Az organikus tartalmaid kihelyezéséért nem kell fizetned se most és valószínű a jövőben sem. A fizetett hirdetések segítségével pedig több tízezer, százezer vagy millió emberhez juthatsz el, ez már csak a büdzséd méretétől függ. Ezért is jó, ha a Facebook, Instagram, TikTok oldal kezelés folyamatos és tudatos!

Közösségi média marketing előnyei

Gyakori kérdések a közösségi média kezelés kapcsán

A kickoff meeting során felmerülő leggyakoribb kérdésekből válogattunk

Milyen platform jöhet szóba?

Facebook, Instagram, TikTok oldal kezelés tartozik a legnépszerűbb kategóriába nálunk. Ezen felül van tapasztalatunk LinkedIn és YouTube csatornák kezelésében is, így mondhatni lefedjük az összes csatornát.

A képet, szöveget ki küldi?

Az oldalakra kikerülő tartalmat (ha nem rendelkezel saját fotókkal) prémium stock fotó készletből vagy egyedileg szerkesztett képekből készítjük. Amennyiben vannak saját képi/videós nyers anyagid, úgy azt mindig szeretjük felhasználni!

Fotóst, videóst adtok?

Fotós, videós kollégánk természetesen ki tud menni a helyszínre, illetve saját stúdióban vagy akár kinti körülmények között is tudunk tartalmat készíteni. Amennyiben szeretnél ilyen jellegű saját tartalmat is, mindenképpen jelezd felénk, hiszen az alap csomag ezt nem tartalmazza.

Hogy lesz a posztolás?

Amint megkötöttük a szerződést, a már meglévő oldaladhoz küldünk egy felkérést, hogy kezelhessük azt. Amennyiben még nincs oldalad, úgy azt létrehozzuk, kap egy egyedi biznisz fiókot és teljeskörű hozzáférést biztosítunk partnerünk és közösségi média ügynökségünk számára is.

Hogy fizetjük a hirdetéseket?

A hirdetések kifizetése csak online lehetséges! A Facebook, Instagram, TikTok kiemelések/hirdetések kifizetése a biznisz fiókban beállított bankkártyáról történik automatikusan. A kifizetésekről számla készül, melyet a közösségi oldalak üzemeltetői állítanak ki. Így értelemszerűen szükség lesz egy bankkártyára tőled!

Mennyibe kerül a munka?

Partnereinknek havidíjas szolgáltatást nyújtunk, mely minden esetben a munka elvégzésekor kerül fizetésre. Mivel a megrendelő igényéhez igazítva adjuk az ajánlatunkat, így fix összegekkel nem dolgozunk. Minimum havidíjunk viszont 60.000 Ft+Áfa-tól kezdődik.

SCL Media Online Marketing Ügynökség

Dolgozzunk együtt!

Kérlek töltsd ki az űrlapunkat (mindkét oldalát) és munkatársunk 1-2 napon belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!

99%, hogy én fogok neked válaszolni, akár e-mailen vagy telefonon keresel minket:

Karácsony Péter- SCL Media Online Marketing Ügynökség

Karácsony Péter
Ügyvezető

"*" a kötelező mezőket jelöli

Lépés 1 of 2 - Elérhetőségek

Hogyan szólíthatunk?*

Más online marketing szolgáltatásunk is érdekelhet

Teljeskörű online marketing szolgáltatást tudunk nyújtani a cégednek!

Hirdetés kezelés (ppc)

Facebook, Instagram (Meta) Google és TikTok hirdetések kezelése

Weboldal, webshop készítés

Céges weboldalak, webshopok WordPress és egyedi kódolással történő fejlesztése

Reklám videó, fotó készítés

Fotós és videós anyag készítése a marketingkommunikáció támogatására

Logó, arculat tervezés

Céges arculati anyagok, logó tervezés és arculati kézikönyv készítése. 

Egyéb grafikai munkák

Az online és offline kommunikációs anyagok grafikai munkái

Érdekel az online marketing?

Akkor olvass bele a blogunkba!