Közösségi oldal kezelés (Facebook, Instagram)

Tartalom, kommunikáció és márkaépítés.

Facebook, Instagram és akár más közösségi oldal kezelés a sikeres online marketing érdekében.

A tartalomgyártástól kezdve, a hirdetések kezelésén át a komment szekció karbantartásáig segítjük a céges kommunikációt!

Social media menedzsment
Közösségi média marketing előnyei

Miért használd ki a közösségi média marketing erejét?

Céged, vállalkozásod növekedésének kulcsa a marketing kommunikáció.
Egy profin megtervezett stratégia alapján, egyedi és kreatív kampányokkal sokkal könnyebb érvényesülnöd a közösségi média hatalmas média zajában.
Mindezt egy olyan marketing eszköz segítségével teheted meg, melynek 0 forintos alapköltsége van. Az organikus tartalmaid kihelyezéséért nem kell fizetned se most, és valószínű a jövőben sem. A fizetett hirdetések segítségével pedig több tízezer, százezer vagy millió emberhez juthatsz el, ez már csak a büdzséd méretétől függ.
Ezért is jó. ha a Facebook és Instagram oldalaid folyamatos kezelés alatt vannak!

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?

Közösségi média stratégia kialakítása

Az átgondolt, előre felépített stratégia hosszú távon kifizetődik. Az adhoc posztolás és egyéb tartalom helyett érdemes kialakítani a kommunikációnk és az egész stratégiánk alapköveit, mely mentén sikereket érhetünk el a közösségi médiában.

Kommunikáció felépítése

Az egyedi kommunikáció kialakítása ugyan olyan fontos, mint maga a stratégia felépítése. Tudnunk kell, hogy kinek, miért és hogyan kommunikálunk a különböző platformokon és tartalomkészítő eszközök segítségével. Ha megértetjük magunkat a közönségünk nyelvén, akkor nyert ügyünk van!

Facebook, Instagram hirdetések készítése

A növekedés és a sikeres jelenlét jegyében nem csak az organikus elérésekre számítunk, hanem kiegészítjük fizetett hirdetésekkel is a kommunikációnkat. Ezek segítségével gyorsan és merhető eszközök segítségével jutunk el új az emberekhez és potenciális vásárlókhoz. A költségkeret teljesen személyre szabható, így mindenkinek egyszerűen a pénztárcájához igazítható.

Tartalomgyártás

A közösségi média marketing lelke a tartalom. Mi hiszünk benne. hogy a minőségi tartalomgyártás hosszú távon a marketingünk stratégiánk zászlóshajója lehet. Mi elkészítjük a kapott, vagy az általunk készített képekből, videókból az egyedi, kreatív tartalmakat. Megírjuk a szöveges tartalmakat, illetve kommunikálunk a közösséggel a posztokon kívül is.

Miért éri meg együtt dolgoznunk?

Avagy, miért bízd ránk a Facebook, Instagram oldalad

Levesszük a terhet a válladról

Sokan hiszik, hogy folyamatos, érdekes és naprakész tartalommal megtölteni a közösségi oldalaikat könnyű munka. Mégis legtöbben a kezdeti lendület lecsengése után keresnek fel minket, hogy nincs idejük és kreativitásuk foglalkozni a Facebook és Instagram oldalaikkal. Mi ezt a mindennapos terhet vesszük le a válladról!

Egyedi lesz a tartalmad

Óriási a média zaj, és ebből a zajból kell kitűnni a közösségi médiában is. Az egyedi tartalmak segítenek ebben mind a Facebook, mind pedig az Instagram kommunikációnk során. Akár a fotókat, videókat is elkészítjük, majd az utómunka során a közösségi médi csatornáid értékes szereplőivé varázsoljuk őket.

Nyitottak vagyunk az új dolgokra

Az online marketing eszközök közül, az egyik leggyorsabban változó a közösségi média. Folyamatosan frissülnek az algoritmusok, a trendek és jelennek meg szenzációs újítások, melyekről versenyhátrányt jelent a konkurenciával szemben, ha lemaradsz. Mi folyamatosan tanulunk és változtatunk a siker érdekében!

Gyakori kérdések

Ami mindig feljön a meetingek során.

A két fő platformunk a Facebook és az Instagram!
Viszont ezen felül van tapasztalatunk LinkedIn, YouTube és TikTok profilok kezelésében is, így széleskörűen tudjuk kezelni a közösségi oldalaidat.

A közösségi oldalaidra kikerülő tartalmat nem szükséges elküldened számunkra. Bár ha rendelkezel egyedi fotókkal, termékfotókkal, vagy van olyan képi/videós anyagod melyet a kommunikáció során érdemes lehet felhasználni, akkor azt mindenképpen küldd át számunkra. Természetesen a kreatív szövegeket is mi írjuk minden poszthoz!

Amint megkötöttük a szerződést, a már meglévő oldaladhoz küldünk egy felkérést, hogy kezelhessük azt. Amennyiben még nincs oldalad, úgy azt létrehozzuk, kap egy egyedi biznisz fiókot és teljeskörű hozzáférést biztosítunk számodra az oldalhoz.

Természetesen igen!
Nem csak meglévő oldalak kezelését vállaljuk, hanem a 0-ról is segítünk elindulni a közösségi média világában! Létrehozzuk, beállítjuk és kezeljük az akár újonnan indított oldalakat is!

A hirdetések kifizetése csak online lehetséges!
A Facebook és az Instagram hirdetések kifizetése is csak  online fizetési mód beállításával lehetséges, melyet az üzleti fiókod kezelőjében állítunk be. Ennek a beállításában segítséget nyújtunk, vagy akár az ügynökségünkön keresztül is kifizetheted egyenlegedet. Természetesen a Facebooktól kapott számla minden esetben az általad megadott számlázási adatokat fogja tartalmazni.

A Facebook, Instagram kezelés havidíjas rendszerben történik.
A havidíj összege a megrendelő igényeiből és a munka mennyiségéből kerül meghatározásra. A kezdő havidíj 40.000 Ft, mely tartalmaz már heti 3 egyedi posztot és a hirdetések kezelését is!

Akik már minket választottak!

Legyél te a következő, és ide is kikerülhetsz! (Ígérjük)
Online marketing tanácsadás

Céges Facebook, Instagram oldal kezelés, akár a kezdetektől!

Ha már próbálkoztál érvényesülni a közösségi médiában azért, ha még nem, akkor pedig azért lesz szükséged egy egységes, összeszedett stratégiára és kommunikációra.

Elkészítjük, átnézzük és beállítjuk a közösségi oldalaidat, majd elkészítjük a tartalmakat a kialakított stratégia mentén.

Hódítsuk meg együtt a közösségi médiát!

Közösségi média marketing:

stratégiád egyik építőeleme

Csak a közösségi médiában jelen lenni nem elég. A Facebook, Instagram kezelés, és az ezzel járó marketing eszközök használata egy komplex stratégia része az online térben.
Együtt, összhangban lehet a legjobb eredményeket elérni.

Pontosan ezért nyújtunk számos különböző szolgáltatást még, mely segíteni fog vállalkozásod fellendítésében:

Weboldal, webshop készítés

Online hirdetés kezelés

Logó, arculat tervezés

Logó, arculattervezés

Egyéb grafikai megoldások

Egyéb grafikai szolgáltatások