Online hirdetés kezelés (Facebook, Google)

Online hirdetések és kampányok a cégedre szabva

Hirdess a közösségi médiában (Facebook, Instagram) vagy a Google Ads segítségével a világ legnagyobb keresőjében!

Online hirdetés (Facebook, Google, Instagram) kezelés

Az online hirdetések előnyei

Közösségi média (Facebook, Instagram, YouTube) és Google Ads hirdetés előnyeiről

Napjainkban közel a teljes magyar társadalom elérhető online (pl. Facebook és Google) hirdetés segítségével! A lakosság több mint 80% rendelkezik internet kapcsolattal.

A Facebook és Instagram hirdetések rendkívül jól célozható kampányok létrehozását segíti elő a közösségi médiában, míg a Google Ads segítségével a keresőben érhetünk el kimagasló sikereket.

A PPC kampányoknak (Pay Per Click) hála, nem kell előre milliókat kifizetnünk a hirdetéseinkért, és a kampányaink költségkerete is teljes mértékben személyre szabható!

Számtalan lehetőség kínálkozik az online hirdetések kreatív tartalmainak a megjelenítéséhez, egyszerűen célozhatunk és mérhetjük az eredményeket.

Na, de hol hirdessek?

Facebook Ads és a Google Ads hirdetés összehasonlítása

Közösségi média online hirdetések (Facebook, Instagram)

Közösségi média

Ha egy újonnan induló termékkel, szolgáltatással szeretnél a piacra lépni, akkor a közösségi média (Facebook, Instagram stb.) tökéletes hely a hirdetések és kampányok futtatására. Sőt, a hirdetéseid nem csak a Facebook és hű társain tud megjelenni, hisz külső weboldalak is lehetőséget biztosítanak a hirdetéseid megjelenéséhez. Mindezek mellett teljesen személyre szabható költségek, konverziókövetés és még számos lehetőséggel vár téged a közösségi média világa.

Google Ads online hirdetések

Google és barátai

Ha olyan terméked, szolgáltatásod van mely felkereséséhez a Google keresőjét használják az ügyfeleid, úgy a Google Ads hamar a barátod lesz! Itt el kell különítenünk a display és a keresőben történő megjelenéseket.
Display megjelenések esetén egyéni kreatívokkal is lehetőség van megjelenni más weboldalakon, míg a “klasszikus” Ads kampányokban a Google keresőjében kaphatunk kiemelt helyet, és így érdeklődőket.

Gyakori kérdések

Amikről a legtöbbet érdeklődtök.

Amennyibe akarod!
A Facebook és Google hirdetés teljes mértékben a pénztárcádhoz igazíthatóak. A napi pár száz forintos minimum díj felett egyedül csak a csillagos ég szab határt.

Akkor fizetsz ha kattintanak. Ennyi.
A PPC (Pay Per Click) egy olyan fajta hirdetési beállítás, melyben csak akkor kerül levonásra pénz a büdzséből, ha kattintást generált az aktuális hirdetés. A PPC költségünk segítségével kideríthetjük, hogy “mennyibe kerül” nekünk egy érdeklődő kattintása.

Nem feltétlenül. Amennyiben rendelkezel olyan fotókkal, videókkal melyeket szeretnél felhasználni a kampányok során, úgy azt mindenképp elkérjük tőled, de saját grafikusunk által készített egyedi kreatívokkal indítjuk általában a partnereink hirdetéseit.

A hirdetések kifizetése természetesen csak online úton működik, melyről mind a Google, mind a Facebook hirdetéskezelőjéből érvényes számlát fogsz kapni. Ezek a számlák kérhetőek cégnévre és egyéni vállalkozók esetén saját névre is.

Ahogy a hirdetések költségkeretét, úgy az időtartamát is saját magunk állíthatjuk be. Futhat napokig vagy akár hónapokig is egy-egy hirdetés. Egyedül a napi kötelező minimum összeg elérésre kell figyelnünk.

A hirdetésre szánt összeget 100%-ban a kampányokra fordítjuk. Ezen felül az előre egyeztetett munkaköltség díja kerül még rá a számlára.

Akik már minket választottak!

Legyél te a következő, és ide is kikerülhetsz! (Ígérjük)

Lőjük ki együtt a legújabb kampányod!