SCL Media - Digitális Marketing Ügynökség Miskolc weboldal készítés

Weboldal, webshop készítés

Emeld egy új szintre az

online jelenléted!

Készítsük el legújabb bemutatkozó weboldalad, konverzió orientált honlapod vagy a bevásárló kosarak álmát jelentő webshopod!

Hogy miért van neked is szükséged egy modern weboldalra?
Erre a nagy piros gombra kattintva máris megtudod!

Te is ilyen honlapot szeretnél?

Felhasználóbarát

Egyszerű, mégis nagyszerű! Könnyen igazodik el rajta bárki.

Mobil barát

Nem csak a gép előtt ülve lesz könnyen kezelhető a honlapod!

Keresőoptimalizált

A Google a barátunk. Legyünk is jóba vele a SEO segítségével!

SCL Media - Digitális Marketing Ügynökség weboldal készítés szolgáltatás

Bővíthető

Bármikor bővítheted honlapod, így veled együtt nőhet naggyá!

Egyedi dizájn

Modern, egyedi kinézet a vállalkozásod weboldalához.

Környezetbarát

A weboldal készítés során egy fának sem esik bántódása!

Letisztult, kiemelkedő minőségű és mobilbarát weboldal készítés

Kérd ingyenes ajánlatunkat saját weboldaladra vonatkozóan!

Gyakori kérdések

Ami szinte minden találkozón felmerül.

Naná, hogy igen!
A mai világban a keresések és a weboldal megtekintések száma már javarészt mobileszközről származik, így nagy figyelmet fordítunk a reszponzív (mobilbarát) megjelenésre.

Átlagosan 10-15 munkanap alatt készülhet el az új weboldalad. Természetesen több tényező is befolyásolhatja ezt, mint pl. a tartalmi anyag megérkezése, a kért módosítások mennyisége és az időjárás. Na jó, az utóbbi valójában nem. (Kivéve, ha elmegy az áram)

WordPress alapú honlapokat készítünk. Tapasztalataink szerint a későbbi egyszerű kezelhetőség, és a keresőbarát megoldások miatt a legjobb tartalomkezelő és blog-rendszer.

A weboldalhoz használt szöveget és képek nagy részét el kell küldened számunkra. Ha nem rendelkezel saját tartalommal, ne aggódj! Szolgáltatásink között weboldal szövegírás is szerepel, így akár mi is megírjuk neked a #legmenőbb szövegeket!

Átlagosan egy rövidebb weboldal felépítése 110-150.000 Ft között mozog. A hosszabb, több külön oldalból felépülő honlapok (5+ dedikált oldal) 200-250.000 forintos árcédulát kaphatnak az ajánlat során. Az ajánlat nagyban függ a kért oldal nagyságától, a kért funkciók számától és a kapott anyag mennyiségétől. Természetesen landing oldalak készítésével is foglalkozunk, ezek átlagosan 80.000 Ft-tól indulnak. A webshopok esetén a kezdő ár 250.000 Ft, ám itt sok egyéb összetevő alkotja a végső árat, így mindenképp ajánlatos egy előzetes telefonos egyeztetés a pontos kalkulációért.

Akik már minket választottak!

Legyél te a következő, és ide is kikerülhetsz! (Ígérjük)

Csipegess eddigi munkáinkból.

solar Építő Kft weboldala

solar Építő Kft.

A solar ÉPÍTŐ Kft azzal a célkitűzéssel kezdte meg tevékenységét, hogy Magyarország meghatározó vállalkozása legyen a megújuló energia szektorban. Mi az online megjelenésüket turbóztuk fel!

Dolce Vita Miskolc weboldala

Dolce Vita Étterem

A Dolce Vita Étterem csapata egy új weboldal létrehozásával bízott meg minket. A felület képes kezelni az online rendelést és fizetést, ezáltal teljeskörű szolgáltatást nyújt vendégeinek.

Melinda Dental Clinic weboldala

Melinda Dental Clinic

Az edelényi fogorvosi magánklinika teljesen új honlapja, online időpont kérő funkcióval, árlistával és modern, dizájnos elemekkel ellátva került átadásra!

Krio Budapest weboldala

Krio Budapest

A Krio Budapest vadonat új városi jégverméhez készítettünk modern, dizájnos, felhasználóbarát és konverzió orientált honlapot.

Progress Mentor weboldala

Progress Mentor

Partner a sikeredben! Ez a Progress Mentor filozófiája. Mi is szerettük volna kivenni a részünket a sikerben, így egy modern weboldalt készítettünk nekik!

Connect28 Kft. weboldala

Connect28 Kft.

Egy profi HR csapat elengedhetetlen a sikerhez. Egy profi HR csapatnak pedig egy modern online megjelenés. Így a Connect28 csapata is minket választott!

Rakjuk össze a honlapod!