Weboldal, webshop készítés

Marketing szemlélettel!

Készítsük el legújabb bemutatkozó weboldalad, konverzió orientált honlapod vagy a bevásárló kosarak álmát jelentő webshopod!

Hogy miért van neked is szükséged egy modern weboldalra?
Erre a nagy piros gombra kattintva máris megtudod!

Te is ilyen honlapot szeretnél?

Felhasználóbarát

Egyszerű, mégis nagyszerű! Könnyen igazodik el rajta bárki.

Mobil barát

Nem csak a gép előtt ülve lesz könnyen kezelhető a honlapod!

Keresőoptimalizált

A Google a barátunk. Legyünk is jóba vele a SEO segítségével!

SCL Media - Digitális Marketing Ügynökség weboldal készítés szolgáltatás

Bővíthető

Bármikor bővítheted honlapod, így veled együtt nőhet naggyá!

Egyedi dizájn

Modern, egyedi kinézet a vállalkozásod weboldalához.

Környezetbarát

A weboldal készítés során egy fának sem esik bántódása!

Letisztult, kiemelkedő minőségű és mobilbarát weboldal készítés

Kérd ingyenes ajánlatunkat saját weboldaladra vonatkozóan!

Gyakori kérdések

Ami szinte minden találkozón felmerül.

Naná, hogy igen!
A mai világban a keresések és a weboldal megtekintések száma már javarészt mobileszközről származik, így nagy figyelmet fordítunk a reszponzív (mobilbarát) megjelenésre.

Átlagosan 10-15 munkanap alatt készülhet el az új weboldalad. Természetesen több tényező is befolyásolhatja ezt, mint pl. a tartalmi anyag megérkezése, a kért módosítások mennyisége és az időjárás. Na jó, az utóbbi valójában nem. (Kivéve, ha elmegy az áram)

WordPress alapú honlapokat készítünk. Tapasztalataink szerint a későbbi egyszerű kezelhetőség, és a keresőbarát megoldások miatt a legjobb tartalomkezelő és blog-rendszer.

A weboldalhoz használt szöveget és képek nagy részét el kell küldened számunkra. Ha nem rendelkezel saját tartalommal, ne aggódj! Szolgáltatásink között weboldal szövegírás is szerepel, így akár mi is megírjuk neked a #legmenőbb szövegeket!

Egy rövidebb weboldal felépítése 180.000 Ft körül mozog. A hosszabb, több külön oldalból felépülő honlapok 200-250.000 forintos árcédulát kaphatnak az ajánlat során. Az ajánlat nagyban függ a kért oldal nagyságától, a kért funkciók számától és a kapott anyag mennyiségétől. Természetesen landing oldalak készítésével is foglalkozunk, ezek átlagosan 80.000 Ft-tól indulnak. A webshopok esetén a kezdő ár 280.000 Ft, ám itt sok egyéb összetevő is alkotja a végső ajánlatot, így mindenképp ajánlatos egy előzetes, ingyenes telefonos egyeztetés a pontos kalkulációért.

A weboldal minden esetben felhasználóbarát módon készül. Itt nem csak a látogatók, de az adminok, szerkesztők igényeit is figyelembe vesszük. Éppen ezért, ha egy blog posztolása, termékek feltöltés vagy más, a használathoz szükséges “webes dolgok” eddig egy sötét foltot képeztek, mi segítünk ezt emészthető és kezelhető formában átadni neked. Plusz, igény esetén egy rövid oktatás keretein belül “be is tanítunk”!

Akik már minket választottak!

Legyél te a következő, és ide is kikerülhetsz! (Ígérjük)

Csipegess eddigi munkáinkból!

Kattints valamelyik telefonra és nézd meg élőben!

solar Építő Kft.

A solar ÉPÍTŐ Kft az ország meghatározó vállalkozása szeretne lenni a megújuló energia szektorban. Mi egy egyedi weboldal fejlesztésével segítettünk benne!

kozmuvallas.hu

Álláskereső portál a közművelődésben dolgozóknak! Egy teljes körű weboldal, regisztrációval és zárt felülettel egybekötve!

Jam Étterem

Online rendelés, napi menü integráció és teljes körű támogatás. A Jam csapata mindezt tőlünk kérte és kapta meg egy modern weboldal formájában!

Melinda Dental

Az edelényi fogorvosi magánklinika teljesen új honlapja, online időpont kérő funkcióval, árlistával és modern, dizájnos elemekkel ellátva került átadásra!

Dolce Vita Étterem

A miskolci Dolce Vita csapata egy új weboldal létrehozásával bízott meg minket. A felület képes kezelni az online rendelést és fizetést, ezáltal teljeskörű szolgáltatást nyújt vendégeinek.

Connect28 Kft.

Egy profi HR csapat elengedhetetlen a sikerhez. Egy profi HR csapatnak pedig egy modern online megjelenés. Így a Connect28 csapata is minket választott!

Rakjuk össze a honlapod!